MC-kørekort i Thisted og Thy MC-kørekort i Thisted og Thy MC-kørekort i Thisted og Thy MC-kørekort i Thisted og Thy

Pris og information om MC-kørekort

Har du et spørgsmål, så skriv gerne en besked, eller ring på 25 62 39 69

Lovpligtig undervisning

Når man skal tage kørekort til MC, skal man have en bestemt mængde undervisning, før man må gå til prøve.
Man skal have 29 lektioners teori, 13 lektioners kørsel, 4 lektioner på manøvrebane og 5 lektioner i køreteknik på køreteknisk anlæg.

Alt dette samt leje af MC til køreprøven er inkluderet i prisen på lovpakken.

Hvis der er behov for ekstra undervisning, tilbyder jeg gratis teoriundervisning.
Evt. ekstra køretimer koster 525,- per lektion.

Pris for MC-kørekort Lovpakken

Motorcykel (MC) Lektioner Pris i kr
Teoriundervisning 29 1970,-
Manøvrebane 4 1700,-
Køreundervisning 13 4030,-
Køreteknik 5 2300,-

MC til køreprøve

Bane gebyr til 

køreprøve

---

600,-

 

600,-

I alt for lovpligtig undervisning 11200,-

 

Andre udgifter

Udover prisen på lovpakken, er der udgifter til lægeerklæring, pasfoto, og prøvegebyr.

  • Gebyr til politiet for køreprøve og teoriprøve - 1000 kr.
  • Lægeerklæring fra egen læge - ca. 350 kr.
  • Nyt foto til kørekortet - ca. 150 kr.

Holdstart til MC

Husk at du må starte med at tage kørekort til lille MC 3 måneder før du fylder 18. Til mellem MC må du starte 3 måneder før du fylder 20 år og til stor MC 3 måneder før du fylder 24 år. Tilmeld dig derfor i god tid.

Det første MC-hold foråret 2022. Du kan tilmelde dig herunder, men du er også meget velkommen til at ringe eller skrive.


Motorcykel

Holdstart til MC. 
Foråret 2023

 


Teoriundervisningen kommer til at ligge på den dag der er oplyst herover, fra kl. 17:00 til 20:00. Jeg byder desuden på kaffe, kakao og vand til teori.

Vi planlægger løbende køretimerne, så vi er sikre på at de passer bedst muligt.

Tilmelding

Herunder kan du tilmelde dig et hold. Udfyld formularen og tryk send tilmelding, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Ofte stillede spørgsmål om kørekort til MC

Find svaret på dine spørgsmål om MC-kørekort herunder, og få nyttig viden om hvordan forløbet med at tage MC-kørekort foregår. Klik på det spørgsmål du vil læse mere om herunder →

Der er tre forskellige størrelser motorcykler, og der er forskellige aldersgrænser for hvornår du må køre på dem.

Lille motorcykel - Maksimalt 15 hk og 125 kubik

Du må starte med at tage kørekort til lille MC 3 måneder før du fylder 18 år.

Mellem motorcykel - Maksimalt 47 hk og ubegrænset kubik

Du må starte med at tage kørekort til mellem MC 3 måneder før du fylder 20 år.

Stor motorcykel - Ubegrænset hk og kubik

Du må starte med at tage kørekort til en stor MC, 2 år efter du har fået mellem MC kørekort, eller 3 måneder før du fylder 24 år.

Der er ikke noget du skal have med til teori første gang - kun dig selv.
Dog vil du hurtigt blive bedt om at skaffe en lægeerklæring, ved at bestille en tid ved din egen læge. Der kan være en del ventetid, så det er en fordel at kontakte sin læge med det samme og bede om en tid. Du skal medbringe et pasfoto og typisk 350 kr. til din læge. Fotoet må ikke være ret gammelt, da det kommer til at være på dit kørekort.

Man kan tidligst gå til teoriprøve 1 måned før man fylder 18 år og når man har haft alle 29 lektioners teori.

Køreprøven kan tidligst foregå på din fødselsdag, når du har haft de nødvendige køretimer. Du skal også have bestået teoriprøven, før du kan komme til køreprøve.

Det er en tillidssag at tage sit kørekort. Hvis du har tillid til den kørelærer du kører med, vil du hurtigere lære det du skal. Det er også vigtigt at du vælger en kørelærer, der vil tage højde for dine behov.
Vælg en køreskole der har et godt ry, og der vil gøre sit for at du får en god oplevelse med at køre på motorcykel.
Når du skal have kørekort til MC i Thisted, koster lovpakken typisk omkring 10000 kr. Derudover skal der betales ca. 1000 kr. for prøver og lægeerklæring.
Jeg kører altid med de aktuelle priser, så du får altid det billigst mulige kørekort hos Rings Køreskole. Se den aktuelle pris på et MC-kørekort her.
Prisen betyder selvfølgelig meget og derfor tilbyder jeg prisgaranti! Hvis du mod forventning skulle finde nogle der tilbyder et billigere MC kørekort end du kan finde her på siden, så bare skriv en besked eller ring til mig, så laver jeg et godt tilbud til dig. Kvalitet behøver nemlig ikke at koste ekstra!
Teoriundervisningen kommer til at foregå på den dag, du starter med teori. Hvis du melder dig til et hold fredag d. 25 september, så følger du holdet, og derfor kommer resten af teori-lektionerne til at ligge på fredage. Klokkeslettet er altid 16:00 - 19:00.
Omkring en uge efter du er startet til teori, skal du på manøvrebane, hvor du stille og roligt lærer at køre på motorcyklen og lave forskellige manøvre.
Køretimerne på vej planlægger vi løbende, så vi er sikre på at de passer dig bedst muligt. Man kører ca. 1 gang i ugen, så man får afprøvet den teori man lærer.
Teoriundervisningen foregår i mit teorilokale på Hundborgvej 22.
Jeg bruger som regel det første stykke tid på at gennemgå noget nyt teori ved en tavle. Undervisningen er altid uformel og fungerer ofte som en samtale, da man må spørge lige når man vil, eller når kommer på et spørgsmål. Selvom der altid er fokus på at lære den teori man skal, så hygger vi os og jeg byder på kaffe og kakao.
I den sidste lektion øver vi teoriprøver, på samme måde som når du skal til den rigtige prøve. På denne måde bliver du god til teoriprøver og derfor tryg, når du skal til teoriprøve.
Vi starter undervisningen oppe på køreteknisk anlæg i Thisted, hvor du låner en motorcykel og det nødvendige udstyr. Når alle er klar, kører vi derfra i et mindre hold, typisk bare to eller tre personer. På samme måde som til køreprøven, kører jeg bag jer og fortæller hvilken vej I skal. Jeg lærer jer selvfølgelig hvilke færdselsregler der gælder, og hvad man skal være særlig opmærksom på, bestemte steder i Thisted.
Du kan være helt tryg når du tager kørekort til MC hos Rings Køreskole. Jeg tager højde for dine behov, ligemeget og du er hurtig eller langsom til at lære det at blive en sikker MC-bilist.
Teoriprøven i Thisted foregår på politigården, i et lokale sammen med andre der er ved at tage kørekort til MC.
Den kommer til at foregå ligesom vi øver til teori, hvor der er 25 billeder, der hvert har 2-4 tilhørende spørgsmål. Du sidder ved dit eget bord og kigger på en projekter, samtidig med at du sætter krydser ved de rigtige svar. Til prøven har du god tid til at svare på spørgsmålene.
For at bestå prøven, må du højst have fejl på 5 af billederne.
Køreprøven til MC starter på køreteknisk anlæg i Thisted, hvor du skal gennemføre 5 forskellige øvelser. Mindst 4 af øvelserne skal bestås.
Derefter foregår køreprøven som til bil; motorsagkyndige spørger ind til motorcyklens teknik (læs mere her), hvorefter I skal ud og køre på almindelig vej. MC-prøven foregår ligesom til køreundervisningen. Motorsagkyndige kører bagved dig i en bil, og fortæller hvor I skal hen, samtidig med at han holder øje med om du overholder reglerne og kan køre motorcyklen sikkert.
Jeg har også lavet et dokument, fyldt med gode råd til køreprøven.