Bilkørekort i Thisted og Thy

Find pris og information om kørekort til bil

Har du et spørgsmål, så skriv meget gerne en besked eller ring på 25 62 39 69

Lovpligtig undervisning

Når man skal tage kørekort til personbil, kræver loven at man har en hvis mængde undervisning, før man kan gå til prøve.
Man skal have 29 lektioners teori, 16 lektioners kørsel, 4 lektioner på manøvrebane og 4 lektioner på glatbane.

Alt dette samt leje af skolevogn til køreprøven er inkluderet i lovpakken.

Hvis der er behov for ekstra undervisning, tilbyder jeg gratis teoriundervisning.
Evt. ekstra kører lektioner 45min koster 525,- per lektion. Evt. ekstra kører time 60min koster 700,- pr. time.

Pris for bilkørekort Lovpakken

Personbil Lektioner Pris i kr
Teoriundervisning 29 2500,-
Manøvrebane 4 1750,-
Køreundervisning 16 8400,-
Glatbane 4 1950,-

Bil til køreprøve

3 måneder on Line 

prøver

---

600,-

300,-

I alt for lovpligtig undervisning 15500,-
 

Andre udgifter

Udover prisen på lovpakken, er der udgifter  til lægeerklæring, pasfoto, førstehjælp og prøvegebyr.

  • Gebyr til politiet for køreprøve og teoriprøve - 1170 kr.
  • Lægeerklæring fra egen læge - ca. 350 kr.
  • Nyt foto til kørekortet - ca. 150 kr.
  • Evt. nyt førstehjælpsbevis - ca. 500 kr.

Dit førstehjælpbevis skal være under 1 år gammelt. Hvis du lige har taget et førstehjælpskursus, eller kan tage det gennem din uddannelse sparer du selvfølgelig de ca. 500 kr.

Holdstart til bil

Her er et overblik over alle holdstart, indenfor de næste måneder.

Husk at du må starte med at tage kørekort 3 måneder før du bliver 17 år, så tilmeld dig i god tid.


Personbil

 

turbohold i sommerferien

mandag d. 22. Juli kl. 8:00

alle pladser er optaget

 

onsdag d. 7. August kl. 17:00

alle pladser er optaget

 

mandag d. 23. September kl. 17:00

alle pladser er optaget

 

turbohold i efterårsferien 

fredag d. 11. Oktober kl. 16:00

 

tirsdag d. 19. November kl. 17:00

 

onsdag d. 3. Januar kl. 17:00


Teoriundervisningen kommer til at ligge på den dag der er oplyst herover, fra kl. 17:00 til 20:00. Jeg byder desuden på kaffe, kakao og vand til teori.

Vi planlægger løbende køretimerne, så vi er sikre på at de passer dig bedst muligt. Når du skal ud at køre, bestemmer du hvor du helst vil hentes (i og omkring thisted).

Tilmelding

Herunder kan du tilmelde dig et hold. Udfyld formularen og tryk send tilmelding, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Ofte stillede spørgsmål om bilkørekort

Find svaret på dine spørgsmål om at tage kørekort til bil, og få nyttig viden om hvordan forløbet med at tage kørekort foregår.
Klik på det spørgsmål du vil læse mere om herunder →

Man må tidligst starte med at tage kørekort til personbil 3 måneder før du fylder 17 år. Det tager ofte kun 2 måneder at tage dit kørekort hos Rings Køreskole.
Tilmeld dig derfor et hold der starter 1½ til 3 måneder før din 17 års fødselsdag, hvis du ønsker at få kørekortet omkring eller på din fødselsdag. Varigheden af forløbet afhænger i høj grad af hvad du ønsker og hvornår du har tid til at køre.
Der er ikke noget du skal have med til teori første gang - kun dig selv.
Dog vil du hurtigt blive bedt om at skaffe en lægeerklæring, ved at bestille en tid ved din egen læge. Der kan være en del ventetid, så kontakt din læge hurtigt muligt. Du skal medbringe et pasfoto og typisk 350 kr. til din læge. Fotoet må ikke være ret gammelt, da det kommer til at være på dit kørekort. Derfor er det en god idé at tage få taget et billede ved fotografen, og medbringe det til lægen.
Man kan tidligst gå til teoriprøve 1 måned før man fylder 18 år og når man har haft alle 29 lektioners teori.
Køreprøven kan tidligst foregå på din fødselsdag, når du har haft de nødvendige køretimer. Du skal også have bestået teoriprøven, før du kan komme til køreprøve.
Hvis der er stemning for at komme en tur til grænsen og købe slik eller noget at drikke, så gør vi det selvfølgelig, såfrem der er mindst 3 elever der gerne vil med.
Da det er et krav at køre på motorvej i løbet af køreundervisningen, kan vi lige så godt udnytte det til at komme til grænsen, og gøre en hyggeligt tur ud af det!
Når du skal have kørekort i Thy, koster alle de lovpligtige lektioner typisk 12500 kr. Derudover skal der betales ca. 1600 kr. for prøver, førstehjælp og lægeerklæring, lige meget hvor du tager dit kørekort.
Prisen betyder selvfølgelig meget, så hvis du skulle finde en køreskole der tilbyder en lavere pris, så bare skriv en besked til mig, så laver jeg et tilbud til dig. Kvalitet behøver nemlig ikke at koste ekstra! Se den aktuelle kørekort pris her
Teoriundervisningen kommer til at foregå på den dag, du starter med teori. Hvis du melder dig til et hold tirsdag d. 25 august, så kommer resten af teori-lektionerne til at ligge på tirdage. Klokkeslettet er altid 17:00-20:00, da det er der flest har tid.
Omkring en uge efter du er startet til teori, skal du på manøvrebane, hvor du stille og roligt lærer at køre i bil og lave forskellige manøvre.
Køretimerne på vej planlægger vi løbende, så vi er sikre på at de passer dig bedst muligt. Man kører ca. 1 gang i ugen, så man får afprøvet den teori man lærer.
Teoriundervisningen foregår i mit teorilokale på Hundborgvej 22, hvor jeg underviser ét hold af gangen.
Jeg bruger som regel det første stykke tid på at gennemgå noget nyt teori ved en tavle. Undervisningen er altid uformel og fungerer ofte som en samtale, da man må spørge lige når man vil, eller når kommer på et spørgsmål. Selvom der altid er fokus på at lære den teori man skal, hygger vi os og jeg byder på kaffe og kakao.
I den sidste lektion øver vi teoriprøver, på samme måde som når du skal til den rigtige prøve. På den måde bliver du rigigt godt rustet og mere tryg, når du skal til teoriprøve.
Når du skal ud at køre på vejen, kommer jeg og henter dig på stationen, i skolen, på arbejde eller derhjemme.
Vi kører enten i 1 eller 2 lektioner af gangen. I starten kører vi mest ude på de mindre trafikerede veje, så du bliver god til at bruge pedalerne og styre bilen. Når du har fået styr på det, bevæger vi os ind midt i Thisted by, så du kommer til at kende området, og ved hvor man skal være særlig opmærksom på forskellige ting. Vi træner rigtig meget orientering og sørger for at du kender alle reglerne, så du er godt forberedt til en køreprøve. Vi træner selvfølgelig og i at parkere, vende og bakke, da du kan blive bedt om det til køreprøven.
Teoriprøven i Thisted foregår oppe ved politiet, i et lokale sammen med andre der også tager bilkørekort.
Den kommer til at foregå ligesom vi øver til teori, hvor der er 25 billeder, der hvert har 2-4 tilhørende spørgsmål. Du sidder ved dit eget bord og kigger på en projekter, samtidig med at du sætter krydser ved de rigtige svar. Til prøven har du god tid til at svare på spørgsmålene.
For at bestå prøven, må du højst have fejl på 5 af billederne.
Køreprøven starter og slutter ved politistationen i Thisted. Inden prøven øver vi bilens teknik, og kører ca. en halv time, så du er varmet op til prøven. Læs om bilens teknik her.
Selve prøven starter med at motorsagkyndige stiller nogle få spørgsmål om bilens teknik. Derefter skal I køre rundt i og omkring Thisted by i ca. 25 minutter, hvor motorsagkyndige holder øje med om du overholder reglerne og kan køre bilen sikkert rundt. I løbet af turen skal du lave en parkering eller vende bilen. Turen ender oppe på politistationen hvor du får at vide om du er bestået.
Dit kørekort er kun gyldigt i 15 år efter du har erhvervet det. Denne regel gælder hvis du har fået dit kørekort efter d. 19. januar 2013, og er indført for at gøre trafikken mere sikker og sikre mod forfalskning af kørekort.
Som reglerne er lige nu, så skal du blot have en ny lægeerklæring, for at få generhvervet dit kørekort.