Generhvervelse i Thisted og Thy Generhvervelse i Thisted og Thy Generhvervelse i Thisted og Thy Generhvervelse i Thisted og Thy

Find priser og information herunder

Har du et spørgsmål, så skriv en besked til mig eller ring på 25 62 39 69

Lovpligtig undervisning

Hvis du har fået frakendt dit kørekort, er der ikke nogle krav til hvor meget undervisning du skal modtage.

 

Dog har næsten alle brug får at få genopfrisket teorien, inden de skal til en teoriprøve. Dette gør vi ved et kursus i en weekend - kun for generhververe.

 

Det er forskelligt hvor meget køreundervisning man har brug får, men som regel skal der få lektioner til, før man er klar til en køreprøve.

Pris for generhvervelse

Generhverv Lektioner Pris i kr
Teori Weekend-kursus 2500,-
Kørsel Efter behov 700,- pr. Time
Bil til køreprøve --- 600,-
 

Andre udgifter

Udover pakkeprisen, skal der betales et gebyr til politiet for at administrere prøverne og evt. ANT-kursus.

  • Gebyr til politiet for køreprøve og teoriprøve - 1170 kr.
  • Evt. nyt foto til kørekortet - ca. 150 kr.
  • Evt. ANT-bevis.

Hvis du har mistet dit kørekort pga. spritkørsel eller narko, skal man have et alkohol, narko, trafik-kursus. Her kan læse mere og tilmelde dig et ANT kursus i Thisted

Holdstart til generhverv

Her er et overblik over alle holdstart, indenfor de næste måneder.

Husk at vi klarer alt teorien i løbet af fredag og lørdag i en weekend, kun for dem der skal generhverve.


Generhverv

 

 

Ring for info


Vi klarer alt teoriudervisningen i løbet af en weekend. Jeg gennemgår det hele og vi sikrer os at I bliver opdateret med de nyeste regler og får svar på jeres spørgsmål.

 

Tilmelding

Herunder kan du tilmelde dig et hold. Udfyld formularen og tryk send tilmelding, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Ofte stillede spørgsmål om generhvervelse

Find svaret på dine spørgsmål om generhvervelse af kørekort, og få nyttig viden om hvordan forløbet med at generhverve foregår.
Klik på det spørgsmål du vil læse mere om herunder →

Hvis du får en ubetinget frakendelse af dit kørekort, mister du retten til at køre bil i en periode. Du får selvfølgelig oplyst hvor længe du har det frataget. Efter denne periode, skal du bestå en teoriprøve og køreprøve for at få dit kørekort tilbage.
Har du fået en ubetinget frakendelse pga. spritkørsel, så skal du have et ANT-kursus.
Kurset arrangeres af Thisted Kommune og forgår her i Thisted, på EUC Nord, Lerpyttervej 52. Det er nogle regler for hvornår du må starte på et ANT-kursus, der afhænger af din specifikke situation. Ring til mig på 25 62 39 6925 62 39 69 - så hjælper jeg dig med at finde rundt i det hele, og med at få generhvervet dit kørekort hurtigst muligt.
En betinget frakendelse indebærer at du må beholde dit kørekort, så længe du:

 

  1. Kommer til en kontrollerende køreprøve og består inden for 3 måneder. En kontrollerende køreprøve indebærer en prøve i teori og en prøve i praktisk kørsel. Du vil modtage et brev fra politiet med en dato, hvor du skal have bestået både teoriprøve og køreprøve inden.
  2. Ikke begår en forseelse inden for de næste tre år, der i sig selv vil medføre en frakendelse af dit kørekort. Dvs. dit kørekort er på prøvetid i 3 år, efter at du har fået en betinget frakendelse.

Hvis du begår en forseelse så længe dit kørekort er på prøvetid, så får du en ubetinget frakendelse i mindst 6 måneder.

Hvis du dumper en af prøverne, bliver dit kørekort inddraget indtil begge er bestået.

Jeg afholder et weekendkursus for generhververe, der foregår fra fredag kl. 16:00 og lørdag fra kl. 8:00. Vi bruger den tid der er nødvendig, for at I kan få 'opdateret' alt teorien, og få spurgt om alt det i skulle være i tvivl om.
På den måde fungerer det bedst, da jeg ved at I har begrænset med tid, og helst ikke vil sidde til teori med 18-årige, der skal erhverve sit kørekort for første gang.
Vi planlægger køretimer efter behov. Det er meget forskelligt om der bare skal bruges en enkel kørelektion, eller om der skal bruges nogle flere.
Det der typisk er vigtigt for generhververe, er at blive mindet om hvor man skal være særlig opmærksom på fx højrevigepligt, eller at huske at orientere sig rigtigt.
Teoriprøven foregår oppe på politigården, på samme måde som vi prøver en del gange i løbet af weekendkurset. Der er 25 billeder hvor man højst må have fejl på de 5.
Køreprøven starter på politigården, hvor motorsagkyndige tjekker dine papirer og derefter stille et par spørgsmål om bilens teknik. Derefter kører i rundt i og omkring Thisted by, hvor motorsagkyndige holder øje med om du overholder reglerne og kører sikkert.